Advocat/da Junior Generació

Sobre Estabanell

A Estabanell oferim a llars i empreses productes i serveis en els àmbits de la comercialització d’energia, l’autoconsum, l’eficiència energètica i la mobilitat elèctrica i sostenible, així com en l’àmbit de la connectivitat a través de la comercialització de serveis de fibra de darrera generació, mòbil i televisió.

Hola, ¿vols conèixer-nos?

A priori, Estabanell som una elèctrica. Però quan ens coneixes una miqueta, t’adones que som molt més. De fet, els nostres productes i serveis no només il·luminen el teu saló o la cuina, sinó que també podem oferir-te la millor connexió per a les teves tardes de marató de sèries o proposar-te un combo de fibra i mòbil per a tota la família. Amb els nostres punts de recàrrega per a vehicle elèctric, fem possible les escapades de finde amb cotxe 100% lliures d’emissions. A més, cuidem el nostre trosset de planeta fomentant la generació d’energia sostenible i fent possible que els nostres clients també en gaudeixin.

Ens apassiona explorar noves tecnologies i proposar-nos reptes cada cop més ambiciosos, sempre respectant el nostre entorn.

Si t’identifiques amb allò que t’hem explicat, ens encantaria comptar amb el teu talent per a ofertes que encaixin amb el teu perfil. No importa si no saps què són 265kWh o què equival 1GB, el que importa és que tinguis ganes d’aprendre i superar-te 😉

Ara que ja saps una mica mes de nosaltres, t’explicarem que estem  cercant.

Busquem un nou company o companya per a cobrir una posició com advocat/da junior, incorporant-se a la nostra empresa de producció d’energia elèctrica mitjançant fonts renovables, Estabanell Generació, i donant suport a la filial del grup, Innover. Desenvoluparà les seves tasques amb la coordinació de l’àrea legal corporativa i la direcció de negoci, integrant-se a l’equip i assegurant l’acompanyament jurídic-estratègic requerit.

 Què busquem de tu? [Requisits]

– Que disposis del grau o llicenciatura en Dret.
– Que disposis del màster d’accés a l’Advocacia.
– Que disposis d’experiència mínima d’un any en empresa o despatx d’advocats.
– Que disposis de nivell nadiu en català i castellà.
– Que disposis de nivell B2 d’anglès.
– Que disposis de nivell usuari del paquet office.

Sumaràs punts si…: [Valorable]

– Disposes del doble grau en Dret i ADE/Economia
– Has treballat i/o tens formació en el sector de l’energia, especialment en renovables.
– Has preparat oposicions del sector jurídic (Grup A1)

Quines seran les teves principals responsabilitats?  [Funcions]

– Redacció, preparació i/o revisió de contractes civils i mercantils: arrendaments, prestació de serveis, drets reals, entre d’altres.
– Redacció, preparació i/o revisió de contractes especialitzats del sector (“EPC”, “O&M” i “PPA”)
– Redacció, preparació i/o revisió d’escrits administratius, donant suport amb la tramitació administrativa de projectes d’energies renovables, així com en els expedients de declaració d’utilitat pública i ulteriors que procedeixin.
– Gestió documental.

Quins són els comportaments necessaris per a la posició? [Soft Skills]

– Persona empàtica amb capacitat d’escolta i comunicativa per interactuar amb totes les àrees de l’empresa.
– Habilitats de negociació.
Professional i compromesa que treballi de manera autònoma amb iniciativa i proactivitat.
– Que actuï de manera transparent mostrant confiança i companyonia.
Agilitat per aprendre, actuar i per resoldre situacions.

Com ho faràs? 

La nostra estructura és horitzontal, hi ha la figura del director/a per a cada àrea de negoci, però no et preocupis! Si toca baixar a les trinxeres, ningú pateix i tothom respon.

Quan treballaràs?

La nostra metodologia de treball és clara, no durant més hores davant d’una pantalla, sortiran abans ni millor els projectes, ja que apostem per l’aportació de qualitat de cadascun dels nostres companys/es. És per això que sabem que de dilluns a dijous amb flexibilitat d’entrada i sortida, ho estaràs donant tot aturant mínim trenta minuts per dinar.
Per donar més forma a la nostra filosofia i idea de conciliació, durant l’estiu gaudiràs de l’oportunitat de fer horari intensiu tres mesos. Gens malament, oi?

On treballaràs?

El nostre punt de trobada estarà a Granollers. Aquí hi ha les nostres oficines centrals. Ens encanta veure’ns i per això dos dies a la setmana mínim ens trobem a les oficines i així de pas esmorzem junts. Tot i que la posició és híbrida de treball presencial i remot.

I que t’oferim nosaltres?

– Contractació indefinida
– Pla de carrera
– Flexibilitat Horària
– Pla de Compensació Flexible
– Beneficis Socials

inscriu-te