Tècnic/a en Xarxa Activa

Sobre Estabanell

A Estabanell oferim a llars i empreses productes i serveis en els àmbits de la comercialització d’energia, l’autoconsum, l’eficiència energètica i la mobilitat elèctrica i sostenible, així com en l’àmbit de la connectivitat a través de la comercialització de serveis de fibra de darrera generació, mòbil i televisió.

Hola, ¿vols conèixer-nos?

A priori, Estabanell som una elèctrica. Però quan ens coneixes una miqueta, t’adones que som molt més. De fet, els nostres productes i serveis no només il·luminen el teu saló o la cuina, sinó que també podem oferir-te la millor connexió per a les teves tardes de marató de sèries o proposar-te un combo de fibra i mòbil per a tota la família. Amb els nostres punts de recàrrega per a vehicle elèctric, fem possible les escapades de finde amb cotxe 100% lliures d’emissions. A més, cuidem el nostre trosset de planeta fomentant la generació d’energia sostenible i fent possible que els nostres clients també en gaudeixin.

Ens apassiona explorar noves tecnologies i proposar-nos reptes cada cop més ambiciosos, sempre respectant el nostre entorn.

Si t’identifiques amb allò que t’hem explicat, ens encantaria comptar amb el teu talent per a ofertes que encaixin amb el teu perfil. No importa si no saps què són 265kWh o què equival 1GB, el que importa és que tinguis ganes d’aprendre i superar-te 😉

Ara que ja saps una mica mes de nosaltres, t’explicarem que estem  cercant.

Busquem un nou company o companya, per cobrir la posició de tècnic/a de xarxa activa, al nostre departament d’Explotació i Projectes. Reportaràs al coordinador d’equip, encara que t’assegurem que tindràs molta autonomia i oportunitat de liderar projectes propis per desenvolupar-te professionalment.

 Què busquem de tu? [Requisits]

– Estudis de cicle formatiu grau superior (CFGS) en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX) o similar.
– Coneixements en tecnologies de networking: configuració enrutadors i commutadors, protocols TCP/IP, DHCP, DNS. Nocions bàsiques de subnetting.
– Coneixements en sistemes operatius Windows/Linux.
– Carnet de conduir B1.

Sumaràs punts si…: [Valorable]

– Coneixements en tecnologies de televisió IP.
– Formació complementària en Cisco CCNA.
– Coneixements de tecnologies d’accés, especialment GPON/FTTH.
– Coneixements en tecnologies de telefonia IP. (protocol SIP)
– Coneixement en configuració/gestió de Firewalls.

 Quines son les habilitats necessàries per la posició? [ Soft Skills] 

Empatia i compromís: Per a la gestió de la xarxa activa amb excel·lència requerim d’una persona capaç d’emfatitzar amb els col·laboradors i sobretot amb els nostres clients. Això implicarà d’un compromís fort cap a la companyia en proveir un servei de qualitat i ajustat als nostres valors.
– La confiança és una de les característiques més importants a la nostra organització. Podràs treballar de manera autònoma i créixer com a professional tot aportant el teu granet de sorra. Tothom és útil i necessari.
L’agilitat i l’adaptació al canvi en un negoci tant competitiu i un entorn extremadament canviant, serà un valor imprescindible per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, i dotar la xarxa de les solucions i capacitats més avançades.

Quines seran les teves principals responsabilitats?  [Funcions]

– Disseny, configuració i manteniment de la nostra infraestructura així com les plataformes sobre les quals es suporten els serveis actuals d’accés a Internet, telefonia IP i especialment TV.
– Supervisar de manera proactiva el rendiment de la nostra xarxa.
– Millora contínua de la xarxa i els serveis que oferim.
– Suport de nivell 2 per incidències escalades des del nostre centre d’atenció al client.
– Participar de les guàrdies de nivell 2.

Com ho faràs? 

La nostra estructura és horitzontal, hi ha la figura del director/a per a cada àrea de negoci, però no et preocupis! Si toca baixar a les trinxeres, ningú pateix i tothom respon.

Quan treballaràs?

La nostra metodologia de treball és clara, no durant més hores davant d’una pantalla, sortiran abans ni millor els projectes, ja que apostem per l’aportació de qualitat de cadascun dels nostres companys/es. És per això que sabem que de dilluns a dijous de 9 a 17h ho estaràs donant tot aturant mínim trenta minuts per dinar, encara que hi ha flexibilitat horària d’entrada i sortida.

Per donar més forma a la nostra filosofia i idea de conciliació, durant l’estiu gaudiràs de l’oportunitat de fer horari intensiu tres mesos. Res malament, oi?

On treballaràs?

El nostre punt de trobada estarà a Granollers. Aquí hi ha les nostres oficines centrals. Ens encanta veure’ns i per això dos dies a la setmana mínim ens trobem a les oficines i així de pas esmorzem junts. Tot i que la posició és híbrida de treball presencial i remot.

I que t’oferim nosaltres?

– Contractació indefinida
– Pla de carrera
– Flexibilitat Horària
– Pla de Compensació Flexible
– Beneficis Socials

inscriu-te