Balanç positiu en eficiència i sostenibilitat

Què t’oferim perquè la teva empresa sigui més eficient?

Estudi i assessorament sense compromís

Duem a terme un estudi totalment personalitzat, gratuït i sense compromís. També t’assessorem en la gestió de subvencions i implantació de normes de gestió energètica i mediambiental.

Estalvi garantit per contracte

Garantia per contracte del teu estalvi.

Compliment de la normativa

Tots els nostres projectes certifiquen el compliment de la normativa al 100%. A més, gestionem també el certificat energètic de Catalunya, obligatori des del 2013.

Monitoratge i optimització

Fem un seguiment en el patró de consum de la teva empresa perquè optimitzis la teva instal·lació i, d’aquesta manera, funcioni al seu màxim rendiment i gasti la menor energia possible. Portem un control via remot, per detectar possibles alarmes o ineficiències i reparar-les de manera ràpida i eficient.

Rehabilitació energètica

Executem projectes de millora en instal·lacions i edificacions, des de punts consumidors d’energia com ara il·luminació o climatització fins a aïllaments tèrmics interiors i exteriors de façanes. També fem instal·lacions de sistemes de generació d’energia renovable.

Vols estalviar fins a un 30% en el consum elèctric?

Posa’t en contacte amb nosaltres i un assessor especialitzat et farà un estudi sense cap compromís.

Tenim tot tipus de solucions per a la teva empresa:

Trobarem les solucions que s’adapten més bé a la teva empresa

Màxim confort amb el mínim consum, aquest és lobjectiu. Bombes de calor, refrigeradores, calderes… Dissenyem i executem les solucions idònies tenint en compte les característiques concretes de les instal·lacions de la teva empresa.

Són fonts denergia dorigen natural o industrial o pèrdua denergia tèrmica que no saprofiten. Estabanell n’analitza la recuperació, la transformació i la valorització per a altres usos. Alguns dels equips susceptibles de ser millorats a nivell d’eficiència energètica mitjançant un sistema de recuperació de calor poden ser:

 • Forns elèctrics i de gas
 • Calderes
 • Evaporadors
 • Compressors
 • Sistemes de refrigeració
 • Turbines
 • Motors
 • Cogeneració

És la producció simultània d’energia elèctrica i tèrmica -calor i/o fred- a partir de combustible (gas natural, biomassa, biogàs…).

La calor recuperada durant el procés de generació d’electricitat es pot fer servir com a calefacció o refrigeració d’edificis, instal·lacions i/o processos industrials.

Dissenyem i implementem xarxes de calor per proveir de calefacció, fred i aigua calenta sanitària a diferents edificis alhora.

Cada xarxa està composta per una central tèrmica, la seva xarxa de distribució i subestacions de transmissió tèrmica a cada edifici. És una solució molt estesa i sostenible.

Entre altres, implementem solucions d’il·luminació tipus LED, detectors de presència o lluminositat, millorant el confort i estalviant des del primer dia a la factura elèctrica, així com a la reducció de la despesa en manteniment i canvi d’equips.

FALTA CONTENIDO!!!

Redueix la factura elèctrica del teu edifici o planta des del primer moment. Sigui quina sigui la mida i la complexitat, des d’Estabanell, dissenyem i implementem instal·lacions fotovoltaiques (autoconsum, PPA, amb bateries i sense…) amb un servei complet “clau en mà”.

veure autoconsum per a empreses

Beneficia’t d’una font d’energia renovable, econòmica i respectuosa amb el medi ambient per a les instal·lacions de calefacció i aigua calenta sanitària. A més, amb un preu del combustible estable. Els combustibles més habituals per a aquest tipus d’instal·lacions són els pèl·lets, les estelles i les closques d’oliva.

L’energia aerotèrmica extreu l’energia continguda a la temperatura de l’aire i la converteix en energia tèrmica (calor + fred) i ACS.

 • Rendiments del 400% aprox.
 • Bon funcionament amb sistemes de baixa temperatura.
 • Compatible amb lenergia fotovoltaica.
 • Energia natural, 100% renovable i inesgotable.

L’energia que s’extreu de la terra. És una tecnologia molt estable i de gran rendiment, molt útil sobretot en zones on la temperatura és extrema.

 • Rendiments molt estables del 500% aprox.
 • Bon funcionament amb sistemes de baixa
  temperatura.
 • Compatible amb lenergia fotovoltaica.
 • Energia natural, 100% renovable i inesgotable.

El biogàs és un combustible indicat per generar calor, fred i electricitat renovables que s’obté a través del tractament de materials orgànics. Contribueix a resoldre els problemes derivats de les deixalles agropecuàries i digereix qualsevol residu orgànic. És una alternativa neutra, els residus que produeix són mínims i ocasionen menor impacte ambiental que els originats pel petroli i el carbó.

Es pot fer servir:

 • En assecadors, forns, calderes o altres sistemes de combustió de gas per produir calor.
 • Com a combustible per a vehicles en el transport.
 • En motors o turbines per generar electricitat.
 • Per transformar-lo en biometà i injectar-lo a la xarxa o transportar-lo de forma comprimida o liquada.

Posa’t en contacte amb nosaltres i tindràs un assessor especialitzat en eficiència energètica a la teva disposició.

Treballem junts per fer arribar energia neta als espais públics